Menu
in

У Fisker є майбутнє: чотири компанії все ще зацікавлені у порятунку виробника електромобілів

Fisker пережила кілька важких місяців. Після того, як компанія заявила, що їй потрібно буде співпрацювати з іншим автовиробником, перш ніж вона збанкрутує, переговори з Nissan провалились. Тоді Fisker швидко знизив ціни на свої авто.

За даними Business Insider, минулого тижня генеральний директор Хенрік Фіскер провів загальну зустріч і повідомив співробітникам, що принаймні чотири автовиробники все ще зацікавлені в потенційній частці в компанії.

“У нас дійсно є чотири автомобільні компанії, які підписали NDA. Однак їм, очевидно, потрібен час, щоб прийняти вірне рішення”, – сказав Фіскер своїм співробітникам минулого тижня.

На жаль, Фіскер не надав будь-яких інших деталей, які компанії можуть бути зацікавлені у виробництві авто. Nissan майже напевно не буде одним із них після того, як переговори зірвалися після чуток про угоду на 400 мільйонів доларів, яка б дала старт виробництву пікапа Alaska та окремого електричного пікапа для Nissan.

Якщо Fisker не укладе угоду з жодним із цих чотирьох автовиробників протягом наступних 30 днів, банкрутство, ймовірно, буде неминучим. Повідомляється, що компанія має лише 54 мільйони доларів у грошовому еквіваленті та каже, що цього буде “недостатньо для виконання поточних зобов’язань”.

У найближчі кілька тижнів ми побачимо, чи зможе Fisker укласти угоду та залишитися на плаву, чи наступним етапом для виробника електромобілів стане банкрутство.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, Fisker офіційно представив електричний кросовер Pear.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version