Menu
in

Три колеса й дах із сонячними панелями: тільки погляньте на цей шведський електрофургончик для доставок

Ініціативи, направлені на зменшення рівня шкідливих викидів, змушують виробників різного типу транспорту шукати рішення.

Й комерційні автомобілі – не виняток.

Однією з таких компаній є Clean Motion. Це шведська компанія, яка протягом десяти років займається виробництвом легких та доступних електричних триколісних транспортних засобах. Електромобілі Clean Motion є максимально енергоефективними й більшу частина своєї енергії використовувують для перевезення товарів, а не самого транспортного засобу.

Прикладом такого типу транспорту є Re:volt – транспортний засіб для міста, який працює від сонця. Цей електромобіль ідеально підходить для сфери доставки, адже дозволяє досягти більшої ефективності за рахунок «правильного розміру». 

Re:volt – це невеликий, міцний та модульний фургон для доставки, розроблений для задоволення величезного попиту на екологічний транспорт останньої милі у містах. Він має дах із сонячними панелями, що робить його енергоефективним. Електромобіль побудований на гнучкій платформі, що адаптується до сфери використання. Запас ходу моделі складає 100 кілометрів на день, однак його можна налаштувати від 70 до 280 кілометрів. А в ідеальних умовах запас ходу взагалі може досягати 380 км.

Re:volt вже доступний для замовлення. У виробництво електромобіль планують відправити вже цієї осені.

Як раніше повідомляв Autogeek, в Європі тестують робота для доставки «останньої милі».

За матеріалами: cleanmotion.se/revolt

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version