Menu
in

Toyota анонсувала новий Land Cruiser: опубліковані перші фото

Toyota показала перші фото нового позашляховика Land Cruiser, який отримає елементи ретростилю. Новинка розділить платформу та агрегати з новим Lexus GX. Судячи з силуету, компанія готується до прем’єри нового Land Cruiser Prado.

Новинка буде побудована на рамній платформі TNGA-F і, швидше за все, отримає аналог версії Overtrail для суворого бездоріжжя. За деякими даними, вже з заводу автомобіль може отримати широкий пакет аксесуарів для бездоріжжя з лінійки TRD Pro. Мова йде про посилену підвіску та крісла IsoDynamic Performance з пневмогідравлічними демпферами від Tacoma.

З великою ймовірністю гамма двигунів у моделей теж буде спільна. Це означає, що новий Land Cruiser оснастять бензиновим V6 з двома турбінами об’ємом 3,4 літри і гібридною установкою i-Force Max. У дизайні машини з’являться елементи від легендарного класичного FJ40. На відміну від Lexus GX, Toyota отримає оригінальні фари і задні ліхтарі, масивніші бампери.

Ймовірно, новий Land Cruiser займе роль нішевої моделі, що повинен стати популярним серед фанатів марки. На американський ринок модель вийде наступного року. Чи буде новинка доступна на інших ринках, на сьогодні достеменно не відомо.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, нові акумулятори дозволять електромобілям Toyota проїжджати до 1450 км на одному заряді.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version