Menu
in

Tesla закриває Гігафабрику в Берліні на 4 дні: у чому причина

Tesla оголосила, що закриє Gigafactory Berlin на чотири дні. У минулому кварталі Tesla була змушена закрити та скоротити виробництво на Gigafactory Berlin з дуже серйозних причин.

Перше закриття сталося через підпал протестувальників, а друге – через проблеми з ланцюгом поставок, пов’язані з конфліктом у Червоному морі.

Хоча Tesla не могла багато чого зробити, щоб уникнути цих проблем, деякі аналітики припустили, що це було зручно для автовиробника, оскільки він все одно скорочував виробничі потужності через зменшення попиту.

Групи захисників навколишнього середовища, які протестували проти розширення Tesla Gigafactory Berlin, оголосили про заплановані протести на цьому тижні на заводі. У відповідь виробник електромобілів попросила працівників не приходити на фабрику після нічної зміни в середу.

“Через оголошені багатоденні протести проти розширення Tesla в Грюнхайде, виробник електромобілів відправляє всіх своїх співробітників працювати з дому в п’ятницю. Компанія Tesla поділилась цим із робітниками в електронному листі від понеділка”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, Skoda оновила свій найшвидший електромобіль Enyaq vRS.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version