Menu
in

Стало відомо, коли 90% автомобілістів будуть готові пересісти на електромобілі: дослідження

Gothenburg, Sweden - October 21, 2019: Volvo car is plugged in for charging on street parking lot with beautiful autumn view background

За даними нового дослідження, на сьогодні майже половина всіх покупців транспортних засобів не розглядає можливість придбання електромобіля. Ці споживачі, яких у дослідженні називають скептиками, розглядають лише транспортні засоби з ДВЗ.

Однак Cox Automotive вважає, що завдяки прогресу технологій, зниженню цін і вдосконаленій мережі зарядних станцій у США 54% нинішніх скептиків можуть стати покупцями електромобілів протягом трьох-п’яти років.

Ізабель Хелмс, віце-президент відділу досліджень і аналізу ринку компанії Cox Automotive, вважає, що нещодавнє падіння уваги та уповільнення зростання продажів електромобілів є нормальним явищем.

“Хоча ми спостерігаємо повільне зростання продажів електромобілів і падіння уваги, ми вважаємо, що це частина нормальної кривої зростання, а не кінець історії. Ми залишаємось оптимістичними щодо довгострокового майбутнього продажів електромобілів в США. З розвитком інфраструктури, освіти, технологічних інновацій і вдосконалень ми віримо, що продажі електромобілів продовжуватимуть зростати в довгостроковій перспективі”, – додала вона.

Очікується, що протягом наступних 10 років увагу до електромобілів зросте, і до 80% скептиків можуть стати тими, хто розглядає електромобілі для покупки. До цього часу в Cox Automotive вважають, що більшість активно розглядатимуть електромобіль, незалежно від того, новий він чи вживаний.

Це змусило аналітиків припустити, що між 2026 і 2028 роками приблизно 79% покупців нових і вживаних автомобілів будуть думати про придбання електромобіля. До 2033 року цей показник може зрости до 90%.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, електромобілі допомагають знизити рівень CO2 у США.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version