Menu
in

Щосекунди по авто: електричний мінівен Li Mega став новим бестселером у Китаї

Електричний мінівен Li Mega розробки китайського стартапу Li Auto, схоже, став новим бестселером на рідному для себе ринку ще до офіційного старту продажів. Вже через 1 годину 42 хвилини після оголошення прийому попередніх замовлень компанія зібрала понад 10 тисяч заявок. І це при тому, що вартість новинки оголосять лише у грудні, а перші серійні машини клієнти отримають не раніше лютого 2024 року.

Серед основних переваг новинки автовиробник відзначає швидку зарядку та рекордно низький коефіцієнт лобового опору у своєму класі – 0,215 Cd. Також зазначається, що від 6 до 80% ємності тяговий акумулятор авто може заряджатись всього за 11 хвилин, а 12 хвилин зарядки достатньо для 500 км шляху. Досягти таких результатів електромобілю дозволив акумулятор 5C Qilin від CATL.

Електричний мінівен має 5350 мм у довжину, а також 1956 та 1850 мм висоти й ширини відповідно. При цьому колісна база має 3300 мм. Зазначається, що мінівен Li Mega оснастили силовою установкою потужністю 543 к.с. та максимальним крутним моментом у 542 Нм. На прискорення від 0 до 100 км/год новинка витрачає усього 5,5 секунди.

У салоні машини навіть у “базі” знайшлось місце для чотирьох бездротових зарядок для смартфонів та 21 динаміка потужністю 2160 Вт. У розпорядженні задніх пасажирів – екран діагоналлю 17 дюймів.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, Wuling випустить ще один компактний електромобіль із запасом ходу понад 300 км.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version