Menu
in

Седан на базі популярного в Україні електромобіля: Lynk & Co представив нову версію Zeekr 001

Компанія Lynk & Co працює над новим електричним седаном під назвою Zero. Китайський автовиробник опублікував кілька тизерів авто, які демонструють його випробування на гірських дорогах у китайській провінції Аньхой.

Ці зображення показують, що Zero матиме витончений дизайн у стилі фастбек. Під червоно-чорним камуфляжем можна побачити гострі світлодіодні фари у формі кігтів, а також світлодіодну смугу, що з’єднує їх.

Новинка від Lynk & Co Zero створена на фірмовій архітектурі Sustainable Experience Architecture, як і Zeekr 001. Окрім того, машина базується на електричній архітектурі на 800 вольт.

Новий електромобіль використовуватиме ідентичну платформу, що й Zeekr 001, і, ймовірно, пропонуватиметься з аналогічними силовими агрегатами. Базова версія матиме потужністю силової установки в районі 778 к.с., а флагманська версія буде мати в своєму арсеналі понад 1200 сил.

На жаль, китайський автовиробник не оприлюднив жодних фотографій салону Zero. Але шпигунські знімки показують, що новинка Lynk & Co матиме вузьку цифрову панель приладів і великий інформаційно-розважальний дисплей у центрі приладової панелі.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, китайський електромобіль Zeekr 001 FR навчився робити танковий розворот.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version