Menu
in

Розкішний гібридний мінівен Lexus отримав “бюджетну” версію: названо ціни та мотори

Компанія Lexus представила в Японії гібридний мінівен LM у базовій версії. Модель на даний момент доступна в Японії. Звичайно, основний фокус в новинці на пасажирському салоні. Відомо, що сидіння другого ряду мають два типи амортизаційного матеріалу та мають “антивібраційну гуму” у подушці.

Lexus також оснастив базову версію авто системою Rear Climate Concierge, який має чотири попередньо встановлені режими – Dream, Relax, Focus і Energize – які автоматично регулюють систему клімат-контролю, положення сидінь, сонцезахисні навіси та внутрішнє освітлення для оптимального ефекту. Якщо попередні налаштування вам не подобаються, параметри можна змінити.

Пасажири другого ряду також знайдуть скляний дах і верхню консоль із висувним 14-дюймовим дисплеєм. Останній дозволяє пасажирам дивитися ТБ або відео через HDMI, USB або Miracast. Задня частина центральної консолі також орієнтована на пасажирів другого ряду. Вона має вентиляційні отвори, розетку потужністю 1500 Вт, порт HDMI і відділення для дрібничок.

Сидіння третього ряду досить скромні, але в Lexus кажуть, що вони “м’яко обіймають і підтримують пасажирів”. Новинка приводиться у рух гібридним 2,4-літровим чотирициліндровим турбодвигуном. Він об’єднаний з електромотором, який і забезпечує мінівену систему повного приводу. Ціни на новинку починаються від 95 727 доларів, що на 31 905 доларів дешевше за розкішний чотиримісний варіант.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, Lexus назвав ціни найдешевшого кросовера у Європі.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version