Menu
in

Rolls-Royce занесе в чорний список “перекупів” електричного Spectre

Виконавчий директор Rolls-Royce Торстен Мюллер-Отвес заявив, що британський автовиробник буде заносити в чорний список покупців, які будуть перепродавати довгоочікуваний електричний Spectre заради додаткового прибутку.

Торстен Мюллер-Отвес нещодавно поспілкувався з представниками ЗМІ під час презентації першого в історії електричного Rolls-Royce у Каліфорнії та розповів, що ті, хто хоче купити Spectre, спершу повинні пройти погодження компанії, і лише потім, можливо, їм пощастить отримати свій екземпляр. Якщо клієнти потім вирішать перепродати з націнкою, то у покупці будь-якого наступного Rolls-Royce їм буде відмовлено.

“Я можу вам сказати, що ми справді вводимо необхідність доводити, хто ви є, що ви хочете робити з електромобілем, і лише після погодження ви можете отримати свій слот для замовлення”, – сказав Мюллер-Отвес.

Очікується, що Rolls-Royce почне поставки Spectre у четвертому кварталі 2023 року. Він виявився надзвичайно популярним, і генеральний директор бренду сказав, що може виникнути необхідність збільшити виробництво. З тих, хто замовив Spectre, близько 40% є новими покупцями бренду.

Попри загрозу потрапляння власників у чорний список, надзвичайно успішний британський автомобільний дилер Том Хартлі розповів, що він уже домовився про покупку двох Spectre у власників, кожен із націнкою 64 000 доларів.

“Виробники ніколи не завадять успішним підприємцям, бізнесменам і аристократам продавати свої автомобілі. Я вже погодився купити два Spectre у клієнтів. Я не вважаю справедливим для автовиробників говорити клієнтам, які витратили близько півмільйона доларів на автомобіль, що вони можуть з ним робити. Це не правильно. Обставини людей змінюються, у них може бути справжня причина для продажу, наприклад, фінансові проблеми”, – сказав він.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, два люксових електромобіля Mercedes та Rolls Royce помітили на одній зарядній станції.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version