Menu
in

Рекордний попит на Porsche Taycan змусив компанію “запозичити” співробітників у Audi

Компанія Porsche була змушена “переманити” у Audi 400 робітників, щоб не зірвати постачання електрокарів Taycan. Представник Audi підтвердив факт тимчасового переходу працівників з заводу Audi в Неккарзульмі на фабрику Porsche в Цуффенхаузене. Очікується, що посилення буде потрібно Porsche як мінімум на два роки.

У бесіді з німецьким виданням Automobilwoche джерело в компанії Audi заявило, що переходи з конвеєра в Неккарзульмі на завод Porsche у Цуффенхаузені почалися ще в червні, і допоки не закінчилися.

Рекордний попит на Porsche Taycan змусив німецьку фірму “запозичити” співробітників у Audi, адже висококваліфіковані працівники потрібні були на всіх ділянках виробництва електрокарів.

Частково ситуацію спровокувала і пандемія коронавірусу: через карантин у першому півріччі німецькій фірмі вдалося виготовити тільки 4480 електромобілів, тоді як планувалося випустити 20 тисяч Taycan. До того ж в США в продаж надійшла менш потужна і більш доступна версія 4S, а на китайський ринок вийшов базовий задньопривідний Taycan – розширення лінійки також підігріло інтерес аудиторії.

Як раніше повідомляв Autogeek, для електромобілів Porsche Taycan будуть доступні нові кольори кузова.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version