Menu
in

Продовжуємо: Porsche братиме участь у Formula E як мінімум до 2026 року

Porsche оголосила, що має намір брати участь у чемпіонаті Formula E на електромобілях до 2026 року. У нинішньому сезоні Porsche є опорою “Формули E” і насолоджується чудовим сезоном цього року. Заводська команда німецького автовиробника у сезоні здобула чотири перемоги. Porsche є частиною електромобільної “Формули” з 2019 року.

Відомо, що компанія активно використовує досвід зі змагань при конструюванні нових електромобілів. Окрім того, у Porsche повідомили, що продовжать роботу над гоночним прототипом четвертого покоління, який повинен з’явитись у “Формулі Е” в сезоні 2026-2027 років.

“Ми переконані, що наша присутність і успіхи у “Формулі E” продовжуватимуть закладати основу для майбутніх інноваційних рішень у серійних машинах. Змагання пропонують найбільш конкурентоспроможне середовище для прискорення розробки високопродуктивних транспортних засобів з акцентом на екологічність та енергоефективність”, – заявив Міхаель Штайнер, член виконавчої ради з досліджень і розробок Porsche AG.

Ця новина також може підштовхнути інші бренди приєднатися до участі у змаганнях, коли Porsche демонструє свою підтримку кільцевим перегонам на електромобілях. За останні кілька років з “Формули Е” вийшли Audi, BMW і Mercedes, та додався лише McLaren.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, Jaguar та Nissan представили свої нові боліди для перегонів Formula E.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version