Menu
in

Прем’єра вже за кілька місяців: кросовер Alfa Romeo Milano стане першим електромобілем бренду

Alfa Romeo повідомила, що новий компактний електричний кросовер бренду, що дебютує у квітні наступного року, отримає назву Milano, як данина рідному місту компанії в Італії.

Новий кросовер повертає Alfa Romeo в сегмент авто B-класу вперше після припинення випуску Mito у 2019 році. Milano також стане першим серійним електромобілем бренду. У компанії також підтвердили, що Milano продаватиметься з електричними та м’якими гібридними силовими агрегатами.

Назва Milano, яка востаннє використовувалась у 1980-х роках для версії седана 75 для ринку США, була обрана, щоб підкреслити “зв’язок між автомобілем і корінням Alfa Romeo”. Новинка матиме довжину близько 4,1 м, та буде створена на платформі E-CMP спільно з Jeep Avenger, разом з яким новий кросовер й виготовлятимуть у місті Тихи, Польща.

У компанії підтвердили, що електричний Milano буде повнопривідним, з двома електромоторами – по одному на кожну вісь. Італійський автовиробник також не виключає, що з часом дебютує гаряча версія авто під фірмовою назвою Quadrifoglio.

Перший час новинка продаватиметься у комплектаціях Perfor, Veloce та обмеженій версії до старту продажів.

Alfa Romeo прогнозує, що Milano становитиме близько 40% її глобальних продажів, при цьому у компанії більше зосереджені на отриманні прибутку, ніж на продажах більшої кількості автомобілів.

Проте, навіть якщо попит на електричний кросовер буде набагато вищим, ніж прогнозується, завод у Тихах зможе його задовольнити. Бренд повідомить про ціни на новинку під час офіційної презентації Milano вже у квітні наступного року.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, усі екземпляри Alfa Romeo 33 Stradale були розпродані до прем’єри за секретною ціною.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version