Menu
in

Porsche випустили крутезне «гоночне» дитяче автокрісло нового покоління

Нове покоління фірмових дитячих автокрісел від Porsche відповідає поліпшеному європейському стандарту безпеки i-size.

Компанія Porsche випустила нове покоління автокрісел для дітей з регульованими підголівниками та «гоночними» шеститочковими ременями безпеки: для немовлят – Baby Seat, для дітей старшого віку – Kid Seat. Обидві моделі відповідають вимогам нового європейського стандарту безпеки i-size, який забезпечує поліпшений захист від бічних ударів, особливо в області голови та шиї з урахуванням ваги та зросту дитини.

На вибір запропоновано крісла двох кольорів: чорного та блакитного. Останній нагадує відому гоночну ліврею Gulf, яку носили автомобілі Ford GT40 – переможці Ле-Ману 1968 та 1969 років. Ремені та боковини крісел прикрашені логотипом Porsche.

Модель Baby Seat з посадкою проти руху автомобіля підходить для немовлят від 40 до 83 сантиметрів, Kid Seat з посадкою по ходу руху – для дітей зростом від 76 до 105 сантиметрів. Висота крісла регулюється за рахунок підголівника.

За доплату пропонують базу Flex Base, яка встановлюється в автомобільні кріплення ISOFIX та дозволяє швидко встановити крісло на місце.

Як раніше повідомляв Autogeek, зібрано мільйонний екземпляр кросовера Porsche Cayenne.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version