Menu
in

Підсвітка шипів та логотип на п’яті: дизайнер показав, як могли б виглядати футбольні бутси від Tesla

Нью-йоркский дизайнер уявив, як могли б виглядати бутси майбутнього.

Дизайнер, художник комп’ютерної графіки та режисер з Нью-Йорка Хуссейн Альмоссаві, відомий своїми футуристичними проектами автомобілів і взуття, створив «фірмові» бутси Tesla. Їх зображення автор опублікував у своєму Instagram.

Крім напису Tesla та логотипів марки бутси виділяються шипами, що світяться та підсвічуванням по всій довжині підошви світло-блакитного, синього, оранжевого або зеленого кольору.

«Що, як Tesla починає робити футбольні бутси. Це була кумедна концепція, яку я нещодавно придумав через мою любов до прекрасної гри футбол та Tesla», – написав Альмоссаві.

Хуссейн Альмоссаві народився у Бахрейні. Зараз він живе та працює у Нью-Йорку. У 2016 році разом з дизайнером взуття Квінтіном Вільямсом він розробив пару кросівок за мотивами черепашок-ніндзя. В подальшому Альмоссаві працював над фірмовими лініями взуття Nike Basketball для таких спортсменів, як Кобі Брайант, Леброн Джеймс, Кевін Дюрант та Кайра Ірвінг. З 2016 по 2019 рік був старшим дизайнером Adidas.

Серед робіт дизайнера концепт-кар Jaguar XKX, складаний електровелосипед nCycle та триколісний електричний автомобіль nThree.

У 2019 Альмоссаві заснував власну студію дизайну Mossawi Studios, яка працює над дизайном продукції для взуттєвої, автомобільної та медичної промисловості. У стінах студії були створені інтелектуальне кільце для пульсоксиметрії Oxygem та концепт-кар 411 Porsche.

Як раніше повідомляв Autogeek, Puma та Porsche Design випустили колекцію кросівок, присвячених спорткару Porsche 911 Turbo.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version