Menu
in

Оцінили в $1,5 мільйони: у США показали екстремальний електричний позашляховик на величезних колесах

Американська фірма Scarbo Vintage оприлюднила свій останній проект під назвою Scarbo SV Rover. Машина доступна з двома варіантами трансмісії. Перший – V8, розташований посередині, який видає 1100 к.с. Другий варіант – електричний, потужністю 1020 к.с. Електрична новинка живиться від літій-іонної батареї ємністю 75 кВт*год, але у Scarbo Vintage поки не роблять жодних заяв щодо запасу ходу автомобіля.

Восьмиступінчаста автоматична трансмісія з підрульовими пелюстками допоможе передавати потужність двигуна V8 на колеса, але незалежно від того, яку силову систему оберуть водії, вони зможуть вибрати між заднім або повним приводом.

У салоні машини встановлено лише два крісла. На електромобілі також встановили пневматичну підвіску з можливістю регулювання кліренсу та функцію керування чотирма колесами.

Якщо говорити про колеса, то вони мають розмірність в 20 дюймів і взуті в масивні 40-дюймові шини. За колесами знайшлось місце вуглецево-керамічним гальмівним дискам діаметром 400 мм у поєднанні з 6-поршневими супортами від Brembo.

Кузов позашляховика виготовлено з вуглецевого волокна та алюмінію. На жаль, Scarbo Vintage ще не оприлюднив технічні характеристики новинки. Зазначається, що перші машини покупці отримають вже цього року. За даними джерел, ціни на екстремальний автомобіль починаються з шалених 1,5 мільйона доларів.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, електричні позашляховики Rivian отримали дешеві акумулятори.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version