Menu
in

Новий гібридний мінівен Honda Freed показали офіційно

Honda представила третє покоління гібридного мінівена Freed напередодні його виходу на ринок у Японії, запланованого на червень 2024 року. Маленький трирядний автомобіль отримав дві версії – Air та Crossstar. Машина також пропонує вибір між бензиновою та гібридною трансмісіями.

Довжина нового покоління – 4310 мм, ширина – 1695 мм, висота – 1755 мм, а колісна база – 2740 мм. Це означає, що він на 45 мм довший за свого попередника. У салоні розташувався великий дисплей інформаційно-розважальної системи та невеликий екран цифрової панель приладів, який розташований ближче до водія.

Як і його попередник, Honda Freed доступна в бензиновій і гібридній версіях, обидві мають версії з приводом на передню та обидві вісі. Honda не вдавалась у технічні подробиці новинки, але ми знаємо, що нова гібридна система e:HEV об’єднує у собі 1,5-літровий двигун із подвійними електродвигунами.

Також зазначається, що базова модифікація мінівена оснащений атмосферним 1,5-літровим чотирициліндровим бензиновим двигуном, який поєднується з коробкою передач CVT. Детальні характеристики та ціни на нові Honda Freed Air та Freed Crosstar будуть оголошені ближче до виходу новинки на ринок Японії.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, Sony і Honda готують одразу три нових електромобілі.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version