Menu
in

Наступник Bugatti Chiron стане гібридним гіперкаром

Епоха Bugatti Chiron та його двигуна W16 скоро закінчиться. Відомо, що новий флагманський гіперкар вже знаходиться у розробці. Новинка дебютує у 2024 році, і тепер це підтверджено компанією письмово. Модель наступного покоління ознаменує кінець епохи дизайну з відходом на пенсію Ахіма Аншайдта, директора з дизайну Bugatti з 2004 року.

За словами Bugatti, новий престижний гіперкар розроблявся останні кілька років і буде представлений у 2024 році. Наступний Bugatti матиме гібридну силову установку. Не виключено, що електромотори буде постачати компанія Rimac.

З відходом Аншайдта на пенсію Френк Хейл переходить з посади заступника до керівника команди дизайнерів Bugatti. Прийшовши в компанію у 2008 році, він працював над Veyron Super Sport, Chiron та Divo, а також приділяв час розробці пропозиції компанії Vision Gran Turismo.

“Veyron, Chiron і наступник Chiron мають одну спільну рису. Наша компанія створює не гоночні автомобілі для доріг, а ідеальні авто для відпочинку. Майбутня вершина розвитку Grand Tourismо являтиме собою інтригуючу суміш драйву моделі Type 35, розкоші Type 41 Royale і незрівнянної елегантності Type 57 SC Atlantic”, – сказав Аншайдт.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, електромобіль Porsche Taycan обійшов за продажами Porsche 911, Panamera та Porsche 718.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version