Menu
in

НАК “Нафтогаз” відкрив зарядну станцію для електромобілів біля аеропорту “Київ”

Нову зарядну станцію встановили поруч з аеропортом «Київ» ім. Ігоря Івановича Сікорського (Жуляни).

«Нафтогаз» оголосив про відкриття третьої зарядної станції для електромобілів під брендом We Energy. Комплекс типу EUA-2, який підходить для основних видів електромобілів світових брендів, встановили поруч з Міжнародним аеропортом «Київ» (Жуляни).

«В аеропорту Київ відкрився новий gate — We Energy Gate. Це наша третя автозарядна станція в Києві для електрокарів і маленьке привітання до Дня енергетика. Ми впевнені, що пандемія буде подолана і світ знову буде літати. А поки, запрошуємо всіх електромобілістів заряджатись з видом на літаки.

Традиційно ми використовуємо універсальні конектори для всіх типів машин, зі швидкою зарядкою та за конкурентною ціною. Це наш внесок у чисте повітря Києва», – говориться в офіційній заяві прес-служби компанії.

Середній час зарядки батареї на станції типу EUA-2 не перевищує 2.5 годин. Вартість послуги – 5.5 грн/кВт·год. Сплатити можна карткою WeEnergy або через спеціальний додаток для смартфона.

Перша з трьох станцій We Energy відкрилася у квітні 2020 року поряд з центральним офісом АТ «Укртрансгаз» на вул. Кловський узвіз, 9/1, друга – наприкінці липня на вул. Богдана Хмельницького, 6.

Як раніше повідомляв Autogeek, на київських майданчиках “Укртелекому” почали встановлювати зарядні станції для електромобілів.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version