Menu
in

McLaren показали електричний позашляховик для участі у гонках Extreme E

McLaren збирається брати участь у гонках Extreme E, що відбудуться в наступному році.

Компанія нарешті офіційно презентувала електричний позашляховик, який побореться за першість, та другого пілота.

Модель Odyssey 21 отримала яскраву ліврею, яка більш схожа на камуфляжну плівку перед серійним виробництвом. Кузов має складний дизайн із зображенням гонок серії у фірмовому кольорі McLaren – помаранчевої папайї на чорній основі.

Також в рамках кліматичної конференції ООН в Глазго McLaren представив і другого пілота – разом з Таннером Фоусом змагатись у гонках Extreme E буде Емма Гілмор. Вона має великий досвід у ралі та вже бул запасним пілотом Veloce Racing у першому сезоні Extreme E в цьому році. Також вона стала першою жінкою, яка виграла чемпіонат Нової Зеландії з ралі.

“Емма Гілмор стала першою жінкою-пілотом McLaren Racing. Доречно, що вона народилась Новій Зеландії, звідки родом наш засновник Брюс Макларен”, – зазначив генеральний директор McLaren Racing Зак Браун.

“Для мене неймовірна честь бути першою жінкою-пілотом McLaren Racing. Змагатися в Extreme E наступного року в команді McLaren – це особлива честь. Я вже не можу дочекатися початку роботи з командою”, – сказала Емма Гілмор.

Як раніше повідомляв Autogeek, легендарний каскадер Кен Блок, який у 2020 році брав участь у фінальному етапі ралі Дакар на прототипі Extreme E Odyssey 21, оголосив про співпрацю з електромобільним підрозділом Audi.

По матеріалах: carscoops.com.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version