Menu
in ,

Lunaz перевела на електротягу класичний Bentley Continental

Британці поставлять на потік електрифікацію класичних Bentley.

Список автомобілів, електрифікованих зусиллями спеціалістів компанії Lunaz з Сільверстоуна, Велика Британія, поповнився першим у світі електричним класичним Bentley. Електрифікаціі піддався Bentley S3 Continental Flying Spur 1961 року випуску від HJ Mulliner.

У електроседана двоколірний кузов (два відтінки зеленого) та повністю відреставрований і перешитий вручну шкіряний салон, декорований деревиною волоського горіха. У аутентичний класичний інтер’єр британські майстри інтегрували сучасну мультимедійну систему з навігацією та Apple CarPlay. Також автомобілю дісталися посилена підвіска, більш потужні гальма, підсилювач рульового управління та система кондиціонування повітря.

Електричний Bentley Continental побудований за замовленням «одного з найвидатніших колекціонерів автомобілів у Великобританії», який планує використовувати його для щоденних поїздок. З цією метою у задній частині салону вбудовані обтягнуті шкірою дитячі сидіння.

Як говориться у офіційній заяві прес-служби Lunaz, компанія почне повне виробництво перших у світі електричних Bentley. Планують відновити, електрифікувати та перепроектувати деякі з найрідкісніших автомобілів марки. У їх числі Bentley Continental S1, S2, S3 в дво- та чотиридверній конфігурації. Також компанія запропонує рідкісні зразки Bentley Continental Drophead Coupé, який випускався у 1959-1962 роках.

Кожен автомобіль пройде повну реставрацію та повну модернізацію в рамках процесу реінжинірингу, а потім буде оснащений запатентованою модульною електричною трансмісією Lunaz. Ціни на оригінальні заводські автомобілі зі сталевим кузовом починаються від £350 000 (€404 000).

З цією метою навесні 2021 року Lunaz збільшить свою виробничу площадку у Великій Британіі в п’ять разів, з 740 м² до 3716 м². Чисельність робочих місць зросте вдвічі, до 100 од.

Також Lunaz вже підготувала програму модернізації спорткару Jaguar XK120 1953, Rolls-Royce Phantom V 1961 року та Rolls-Royce Cloud 1956 року, а недавно показала проект електрифікації позашляховика Range Rover першого покоління.

Як раніше повідомляв Autogeek, класичний Range Rover переведуть на електротягу.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version