Menu
in

Китайські електричні суперкари від BYD їдуть підкорювати фестиваль у Гудвуді

Молодий суббренд потужних електромобілів BYD під назвою Yangwang хоче привернути увагу до своїх машин в Європі, представивши суперкар U9 на Фестивалі швидкості в Гудвуді. Зазвичай, на щорічному заході не так багато китайських учасників, але Yangwang має принаймні два авто, які прямують до Британії, щоб продемонструвати потенціал своїх технологій та нової фірмової платформи.

Як повідомляє CnEVPost, бренд BYD Yangwang планує взяти участь у щорічному фестивалі швидкості в Гудвуді, який проводиться щороку в Західному Сассексі у Великобританії. Відповідно до нещодавньої публікації на Weibo від генерального менеджера з продажу Yangwang Ху Сяоціна, два суперкара U9 вирушили з Китаю 7 травня та прямують морським шляхом до Англії.

За словами Ху, Yangwang з нетерпінням чекає на демонстрацію своїх U9 в Гудвуді під час “зустрічі з ентузіастами суперкарів у всьому світі”. Фестиваль швидкості проводиться з початку 90-х років і вважається одним з найкращих автоспортивних подій для демонстрації можливостей авто і встановлення рекордів часу на трасі.

Раніше Китай не мав великої присутності в Гудвуді, але Yangwang сподівається змінити цей тренд цього року. Наприклад, NIO був єдиним китайським автовиробником, присутнім на минулорічному заході. Фестиваль швидкості в Гудвуді 2024 року відбудеться 11-14 липня цього року.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, BYD готує перший електрифікований пікап.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version