Menu
in

Ізраїльський електромобільний стартап REE Automotive отримав нові багатомільйонні замовлення

Ізраїльська компанія REE Automotive, яка розробила платформу для електромобілів з безліччю елементів, що змінюються, оголосила про отримання ще одного великого обов’язкового замовлення на електромобілі протягом останнього тижня. Таким чином обов’язковий портфель замовлень перевищив $40 млн.

Останнє замовлення на суму 15 млн доларів розмістила Midwest Transit Equipment (MTE), найбільший дилер автобусів у США, який зараз прагне увійти до сегменту комерційних електричних вантажівок. В даний час компанія MTE керує дев’ятьма локаціями в Арканзасі, Флориді, Канзасі, Іллінойсі, Індіані, Мічигані, Міннесоті, Теннессі та Вісконсіні. У перспективі їх буде переведено на електромобілі REE.

REE Automotive продовжує розширювати свою авторизовану дилерську мережу у Північній Америці. Зовсім нещодавно до неї приєдналися дилери з Вісконсіна, Іллінойсу та Каліфорнії. Паралельно компанія продовжує масштабувати виробництво електромобілів, що базуються на шасі Р7 власної розробки. На цій платформі збудовано фургон P7-B, публічний дебют якого відбувся у серпні 2022 року. Також стартап представив урізану версію своєї платформи під назвою P7-S та шасі з кабіною Р7-С.

REE Automotive ще не представила свій електромобіль, але заявляє, що продовжує досягати прогресу у розробці платформи P7. Вона вже пройшла сертифікацію EPA. Також отримано підтвердження можливості сертифікації FMVSS системи x-by-wire. При цьому офіційне постачання планується ще до кінця 2023 року.

Як раніше повідомляв Autogeek,Volkswagen припинить продажі авто з ДВЗ у Норвегії з наступного року.

За матеріалами: Electrek

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version