Menu
in

Інвестиції у $1,5 млрд: постачальник акумуляторів для електромобілів BMW суттєво нарощує виробництво

Компанія з виробництва акумуляторів AESC, яка співпрацює з BMW, інвестує 1,5 мільярда доларів у розширення свого заводу з виробництва батарей для електромобілів у Південній Кароліні, США.

Останні витрати AESC на виробництво акумуляторів для електромобілів відбулися після її початкового оголошення про будівництво заводу в окрузі Флоренція в грудні 2022 року та оголошення про розширення на 810 мільйонів доларів в грудні 2023 року. Сумарно це досить значні інвестиції в розмірі 3,12 мільярда доларів за останні кілька років.

Нове розширення створить 1080 нових робочих місць, а загальна кількість робочих місць на підприємстві досягне 2700 чоловік.

У 2022 році AESC оголосила про багаторічне партнерство з BMW щодо постачання акумуляторних елементів для електромобілів баварського автовиробника наступного покоління, які виробляються на заводі Спартанбург у Південній Кароліні.

Останнє розширення AESC забезпечить компоненти батареї електромобілів для заводу BMW Group у Мексиці. Нова прибудова буде розташована поруч із першою будівлею, яка була закладена в червні 2023 року, у Флоренційному глобальному технологічному парку.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, BMW відкликає одразу дві моделі електричних седанів через вади батареї.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version