Menu
in

Як виглядатиме електропікап Atlis XT за $45 000: свіжі фото за тиждень до світового дебюту

Atlis Motor Vehicles планує стримати обіцянку та презентувати електричний пікап XT до кінця 2020 року, а саме 11 листопада.

При цьому за такий короткий час до світового дебюту в компанії вирішили змінити зовнішність автівки.

Тепер повнопривідний пікап має повністю нову передню частину, а також відретушовані задні ліхтарі.

Наразі відомо, що автівка побудована на власній платформі компанії – XP. Вона передбачає плоску тягову батарею, незалежну пневмопідвіску та адаптивні амортизатори. Кожне колесо отримало свій електромотор, що дозволить пікапу розвити максимальні 193 км/год.

Очікується, що ємність акумулятора XT варіюватиметься від 125 до 250 кВтгод. Клієнтам запропонують різні версії з пробігом в 483, 644, 805 км.

Окрім цього електрична система пікапа та бортовий зарядний пристрій розраховані на потужність в 1 600 В. А це означає, що повна зарядка найбільшого варіанту батареї займе всього 15 хвилин. Блок акумулятора зможе витримати не менше 2 000 подібних зарядок.

Вартість найдешевшої версії електричного пікапа Atlis XT стартуватиме з відмітки в 45 000 доларів. На ринок він повинен вийти в першому кварталі 2021 року.

Як раніше повідомляв Autogeek, Lordstown показав салон свого майбутнього електричного пікапу Endurance. Офіційна презентація автівки відбулась в червні цього року.

По матеріалах: drive.ru.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version