Menu
in

Honda показала новий електричний седан під окремим брендом: з п’ятьма екранами та запасом ходу у 520 км

У мережі з’явились подробиці про новий електричний седан під назвою Lingxi L від спільного підприємства Dongfeng та Honda. Новинка у вигляді концепт-кару вперше була представлена на автосалоні в Гуанчжоу 2023 року, а перші зображення серійної моделі з’явилися в березні завдяки Міністерству промисловості та інформаційних технологій Китаю.

Під гострим кузовом Lingxi L знаходиться літій-залізо-фосфатний акумулятор ємністю 59,22 кВт*год. Ця відносно компактна батарея приводить в рух один електродвигун на передній осі потужністю 215 к.с., якого достатньо, щоб розганяти авто до максимальної швидкості у 160 км/год.

В салоні Lingxi L домінує цифрова панель, на якій розміщено не один і не два, а одразу п’ять екранів. Мова йде про дисплеї цифрової панелі приладів, центрального інформаційно-розважального дисплея, екрана пасажира та двох екранів для задніх камер. Dongfeng-Honda також оснастила електромобіль проекційним дисплеєм.

Ціни та комплектації новинки поки не повідомляються. Відомо, що лінійка моделей Dongfeng-Honda до 2025 року на 50% складатиметься з електрифікованих автомобілів, а з 2027 року компанія припинить випуск авто з двигуном внутрішнього згоряння.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, Sony і Honda готують одразу три нових електромобілі.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version