Menu
in

Goodyear випустив нову шину для електромобілів: у чому її ключові переваги

The ElectricDrive™ 2 is equipped with a long-lasting tread compound, asymmetric tread pattern, an aerodynamic sidewall and SoundComfort Technology® foam inserts to deliver elevated performance capability and confident handling for wet or dry road conditions.

Компанія Goodyear представила ElectricDrive 2, всесезонну шину для електромобілів другого покоління. Виробник шин нібито опитав водіїв електромобілів і виявив, що дві характеристики, які вони найбільше хочуть від шин на своїх авто, — це тиха їзда та характеристики на мокрій дорозі.

Тож Goodyear надала шинам ElectricDrive 2 EV пінопластові вставки SoundComfort Technology, які допомагають зменшити шум у салоні, і асиметричний малюнок протектора, оптимізований для покращення зчеплення та чутливості на мокрій дорозі.

Ці шини для електромобілів також мають довговічні суміші протектора, які допомагають водіям проїхати більше км на них. І це важливо, оскільки вага електромобілів зношує шини швидше. Окрім того, ElectricDrive 2 має аеродинамічну боковину, яка знижує опір, і, порівняно з ElectricDrive GT першого покоління, покращений опір коченню, що підвищує ефективність і запас ходу.

Goodyear також покращив свою конкурентоспроможність завдяки ElectricDrive 2 – він виготовлений щонайменше на 50% із екологічно чистих матеріалів, зокрема соєвої олії в конструкції шини, рисового лушпиння, попелу, кремнезему та екологічно чистого натурального каучуку. У січні 2023 року на виставці CES компанія Goodyear продемонструвала шину, виготовлену на 90% із екологічно чистих матеріалів.

Goodyear заявив, що ElectricDrive2 будуть доступні на більшості ринків з травня, але, згідно з його веб-сайтом, шина вже є в наявності. Він доступний у 17 розмірах і підходить для моделей Tesla 3, Y та S, Ford Mustang Mach-E, Chevy Bolt, Audi Q4 e-tron тощо.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, Volkswagen та Xpeng сконструюють спільну платформу для електромобілів.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version