Menu
in

GM відклав виробництво електричних Chevrolet Silverado EV та GMC Sierra EV до кінця 2025 року

General Motors має намір відкласти початок виробництва деяких своїх повністю електричних пікапів на заводі Orion в штаті Мічиган, США.

Зараз завод виробляє електромобілі Chevrolet Bolt, випуск яких буде припинено вже цього року. Завод вже находиться у процесі переобладнання під випуск машин на новій платформі концерну. За оновленими прогнозами підприємство повністю буде готове до роботи новому форматі в першому кварталі 2025 року.

Однак представник General Motors заявив, що початок виробництва Chevrolet Silverado EV і GMC Sierra EV на заводі буде відкладено до кінця 2025 року. Компанія пояснює, що це рішення пов’язане з декількома іншими причинами, серед яких попит на електромобілі, потреба в інженерних оновленнях для підвищення прибутковості транспортних засобів та ін.

Поєднання згаданих причин свідчить про те, що попит очікується занадто низьким за поточних цін та вартості виробництва. Щоб збільшити обсяг і виправдати інвестиції у завод, ціни повинні бути нижчими, що призводить до необхідності скорочення витрат. Для цього знадобляться інженерні вдосконалення і час.

General Motors вже виробляє повністю електричні пікапи – GMC Hummer EV і Chevrolet Silverado EV на своєму заводі Factory Zero в Детройті. Перші 18 електромобілів Silverado вже з’явилися в статистиці продажів за третій квартал.

Як ми розуміємо, протягом наступних двох років виробництво електричних пікапів GM буде залежати саме від цього заводу. У 2024 році очікується початок виробництва GMC Sierra EV і додавання другої зміни.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, виробництво електромобілів Chevrolet Bolt EV та EUV продовжили.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version