Menu
in

General Motors побудує два нових електромобілі для Honda та Acura на своїй платформі Ultium

General Motors заявив про плани будівництва нових електричних моделей.

Мова йде про електромобілі Honda та Acura, які будуть збирати на фабриках у Мексиці та Теннессі відповідно.

Нова електрична Honda набере форми кросовера та будуватиметься в місті Рамос-Арізпе, Мексика. Там вже збирають Chevrolet Blazer і Equinox. Виробництво електричного кросовера Acura заплановане на заводі в Спрінг Хілл, штат Теннессі. Там же на конвеєр стане майбутній електричний Cadillac Lyriq.

Нові моделі обох брендів будуть схожі на Lyriq, адже побудують їх на модульній платформі від GM – Ultium, яка передбачає запас ходу в 725 км.

Про домовленість автовиробників на рахунок розробки двох нових електромобілів стало відомо ще в квітні 2020 року. Тоді з’ясувалось, що саме Honda розробить екстер’єри та інтер’єри автівок, а GM надасть свою платформу.

Очікується, що електромобілі Honda та Acura надійдуть на ринок в 2024 році. Спочатку їх почнуть продавати в США та Канаді.

Як раніше повідомляв Autogeek, на CES 2021 виступить з доповіддю генеральний директор General Motors Мері Барра. За даними агентства Bloomberg, буде анонсований цілий ряд концептів і серійних автомобілів Cadillac, Chevrolet, GMC, Buick та Cruise, побудованих на єдиній платформі.

По матеріалах: carscoops.com.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version