Menu
in

Ford представив плагін-гібридний Transit для подорожей: скільки коштуватиме

Ford представив новий кемпер Nugget, створений на базі нового покоління Transit Custom. Модель має багатозонне планування салону, розроблене у співпраці з фахівцем з кемперів Westfalia, яке може вмістити до чотирьох осіб і має всі зручності для кемпінгу.

Зовні Nugget виглядає як будь-який інший Transit/Tourneo Custom, за винятком підйомного даху і висувного тенту бренду Westfalia, розташованого з правого боку. Як і в більшості кемперів, родзинкою є інтер’єр, який було перетворено на житловий простір. Конверсію здійснила Westfalia, запровадивши багатозональне планування з окремими місцями для приготування їжі, проживання та сну.

Похилим дахом з електронним керуванням, у якому встановлено верхнє ліжко, простіше керувати завдяки новій самоскладній тканині. На ньому також встановлені сонячні батареї для заряджання АКБ під час відпочинку. Передні сидіння з підігрівом можуть повертатися на 180 градусів, створюючи вітальню, обідню або робочу зону в поєднанні з розкладним столом і задньою лавкою з підігрівом.

Міні-кухня, встановлена в задній частині фургона, має L-подібне розташування. Власники знайдуть новий холодильник із висувним ящиком, газову плиту та раковину з гарячою водою в стандартній комплектації. Поруч з кухнею є душ з гарячою водою.

Завдяки новій платформі та незалежній задній підвісці новий Ford у порівнянні з попередником має кращу керованість. Родзинкою лінійки є PHEV-гібридний варіант з 2,5-літровим бензиновим двигуном і одним електромотором, що сумарно виробляють 229 к.с. Акумулятора ємністю 11,8 кВт*год достатньо для 50 км їзди на електротязі.

Ford Transit Custom Nugget буде офіційно представлений на Caravan Salon у Дюссельдорфі, Німеччина. Цікаво, що Volkswagen вибрав те саме місце для попереднього показу нового кемперу на шасі Multivan T7.

Новинка від Ford вже доступна для замовлення у дилерів Ford. В Німеччині ціни на новинку стартуватимуть від 76 500 євро.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, електричний пікап Tesla Cybertruck замаскували під звичайний Ford F-150.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version