Menu
in

Електричний кросовер Range Rover отримає суттєво збільшений запас ходу без заміни батареї

Компанія Range Rover підписала багаторічну угоду про використання програмного забезпечення від Elysia, технологічного продукту для електромобілів від Fortescue. Компанія стверджує, що її програмне забезпечення містить найкращі в своєму класі алгоритми BMS і потужну хмарну платформу для керування, оптимізації та підвищення продуктивності, що дозволить збільшити запас ходу електромобіля без заміни батареї.

Нове інтелектуальне програмне забезпечення розроблено для збільшення терміну служби акумулятора, безпеки та продуктивності. Вперше новий програмний продукт буде показаний у майбутньому Range Rover.

JLR стверджує, що покупці будуть здивовані запасом ходу та часом зарядки новинки. Компанія каже, що її нове партнерство є частиною її стратегії Reimagine, яка передбачає електрифікацію всіх брендів до 2030 року.

Очікується, що після Range Rover і Range Rover Sport дебютують два менші електромобілі. З чуток, серед них можуть бути моделі Evoque і Velar. Перший електричний позашляховик Range Rover буде представлений пізніше цього року. Він буде конкурувати з новим Porsche Macan EV та іншими розкішними електричними SUV.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, автовиробник відкликає Range Rover PHEV через ризик пожежі.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version