Menu
in

Електричний хетчбек Renault 5 E-Tech отримав першу лімітовану серію: на тему спорту

Компанія Renault в останні роки є партнером тенісного турніру Roland Garros French Open. Саме на честь цього змагання французький автовиробник представив лімітовану серію електромобіля 5 E-Tech.

Renault буде представлено на Відкритому чемпіонаті Франції 2024 року, який відбудеться у травні та червні на стадіоні “Стад де Ролан Гаррос” у Парижі. Гаррос, до речі, був не легендарним французьким тенісистом, а відомим льотчиком, якого збили німці під час Першої світової війни, на його честь пізніше назвали стадіон.

Спеціальне видання електромобіля доступне в кольорах Pearl White, Midnight Blue, Starry Black і в одному ексклюзивному кольорі серії Matt Slate Gray. Кожна з цих схем фарби поєднується з текстильним зернистим дахом кольору Satin Black, який має хромовану обробку. Також відомо, що авто оснастили 18-дюймовими чорними легкосплавними дисками Ecrou з алмазним огранюванням.

Більше логотипів Roland Garros ви знайдете всередині, зокрема на сидіннях, оббитих переробленим текстилем. У Renault кажуть, що при створенні “тенісної” версії дизайнери марки “помістили” на важіль перемикача передач стилізовану рукоятку для тенісу.

Відомо, що Renault 5 E-Tech Roland Garros будуть представлені на турнірі разом з різними іншими моделями E-Tech 5. Французький автовиробник надає організаторам 180 гібридних і електричних автомобілів для використання під час заходу, а також транфсери на чотирьох класичних авто 1970-х років, кожен з яких модернізований для роботи від електроенергії.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, електрофургон Renault Master E-Tech Electric отримав запас ходу 460 км.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version