Menu
in

Електромобіль Fisker Ocean отримав розкішну версію Extreme Monterey Edition

Fisker представив лімітовану версію електромобіля Ocean під назвою Extreme Monterey Edition, яка повинна стати найрозкішнішим варіантом авто. Зазначається, що новинка надійде у продаж у другій половині цього року.

Fisker Ocean Extreme Monterey Edition можна буде впізнати по фарбі кузова під назвою Sun Soaked, що контрастує зі світлими акцентами на колесних дисках та у салоні. Також зазначається, що “найрозкішніший у серії Ocean” отримає ряд ексклюзивних елементів у салоні.

Fisker більше не надав конкретних відомостей про Ocean Extreme Monterey Edition, а також не опублікував жодного зображення, за винятком фотографії підголівника. Каліфорнійський стартап електромобілів заявив, що найближчими місяцями опублікує додаткові відомості, включаючи ціни та об’єми виробництва.

Нова ексклюзивна комплектація має бути доступна з ключовими функціями з комплектації Extreme, включаючи дах SolarSky, який додає 2000 км запасу ходу на рік або приблизно 7-8 км на день. Це може здатися небагато, але це може бути корисним під час подорожей по бездоріжжю, де зарядних станцій мало. Для довідки, електричний кросовер Ocean у виконанні Extreme має дальність ходу у 580 км.

Очікується, що нова комплектація Fisker Ocean буде доступна для замовлення в другій половині 2024 року, якраз перед появою очікуваної оновленої моделі Tesla Y.

“Деякі клієнти попросили більш висококласний інтер’єр, тому ми втілили їхнє бажання в реальність, створивши Fisker Ocean Extreme Monterey Edition. Я також радий, що наші дизайнери змогли розробити новий унікальний колір Sun Soaked. Він чудово вловлює сонце та має теплий, мідно-мінеральний відтінок”, – заявив генеральний директор компанії Хенрік Фіскер.

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, Fisker офіційно представив електричний кросовер Pear.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version