Menu
in

Електромобіль Citroёn ë-C4 – 100% ëlectric отримав батарею на 50 кВтгод із запасом ходу 350 км

Copyright William CROZES @ Continental Productions

У 2020 році компанія Citroёn запускає програму «Доступні електромобілі для всіх», представляючи шість нових моделей з електричним двигуном. Із запуском Нового ë-C4 – 100% ëlectric і Нового C4 Бренд продовжує свою стратегію електрифікації і відкриває нову главу в сегменті крос-хетчбеків.

Новий C4 відповідає всім потребам ринку і несе в собі всі фірмові риси CITROЁN:

  • Нова концепція: новий крос-хетчбек з піднятим кузовом на колесах значного розміру, аеродинамічним силуетом з рисами кросовера, а також зухвалим і яскравим дизайном з численними можливостями індивідуалізації.
  • Вибір силових установок: новий, повністю електричний, ë-C4 стане п’ятою моделлю в рамках стратегії електрифікації Citroën, після C5 Aircross Hybrid, Ami, ë-Jumpy і ë-SpaceTourer. Новий C4 також буде доступний з бензиновим і дизельним двигунами.
  • Комфорт на борту: комфорт для водія і пасажирів досягається за рахунок програми Citroën Advanced Comfort®, яка включає в себе підвіску Progressive Hydraulic Cushions®, сидіння Advanced Comfort. Відчуття комфорту посилюється завдяки 20 системам допомоги водієві, включаючи систему напівавтономного водіння 2-го рівня Highway Driver Assist і шести підключеним сервісам. Ще більше комфорту в новому електричному ë-C4 досягається завдяки концепції ë-Comfort.

Нові C4 і ë-C4 – 100% ëlectric стануть десятим поколінням крос-хетчбеків CITROËN, що залишили слід в історії завдяки своєму комфорту і характеру.

Десяте покоління компактних крос-хетчбеків CITROЁN

Історія успіху CITROËN в класі компактних автомобілів налічує 92 роки і бере свій початок з першої моделі C4 в 1928 році.

Ця історія включає в себе і легендарну модель GS, що завоювала титул «Європейський автомобіль року» в 1971 році і що відзначає в поточному році свій 50-річний ювілей.

За минулі десятиліття безліч компактних моделей Citroёn здобули популярність завдяки комфорту, стилю і керованості. Серед них такі моделі як C4-1928, Ami 6 / Ami 8, GS / GSA, BX, ZX, Xsara, C4-2004, C4-2010 і C4 Cactus, продані сукупним тиражем близько 12,5 млн. примірників.

Інноваційний стиль

Новий ë-C4 – 100% ëlectric і Новий C4 з унікальним і зухвалим характером, уособлюють собою нову концепцію в своєму сегменті.

Завдяки піднятому кузові й спортивного силуету автомобілі несуть в собі риси кросовера.

Аеродинамічні і плавні форми нової моделі втілюють фірмові риси CITROËN, привносячи в модельну лінійку бренду нові прояви стилю – наприклад, нові V-подібні світлодіодні елементи в фарах і ліхтарях.

Його затишний і високотехнологічний салон з першого погляду створює відчуття благополуччя і комфорту.

«Нові C4 і ë-C4 – 100% Electric знаменують собою гучне повернення компанії CITROËN в сегмент крос-хетчбеків, неймовірно популярний в Європі. Ці нові моделі, в повній мірі уособлюють фірмові риси CITROЁN завдяки інноваційному дизайну та видатному рівню комфорту, а також доступному вибору силових установок зможуть задовольнити потреби максимальної кількості наших клієнтів», – зазначив Венсан Кобе, генеральний директор CITROЁN

Кожен покупець отримає можливість конфігурувати автомобіль на свій смак, завдяки 31 комбінації обробки екстер’єру і 6 опціям оздоблення інтер’єру. 

Вибір силових установок: електропривод, бензин або дизель

Новий, повністю електричний, ë-C4, який стане п’ятою моделлю в рамках стратегії електрифікації CITROЁN, і новий C4 забезпечують клієнтам зручність вибору між трьома типами економічних і високоефективних двигунів: силова установка потужністю 100 кВт (136 к.с.) з запасом ходу 350 км (WLTP), бензиновий двигун нового покоління Euro 6d потужністю від 100 к.с. до 155 к.с., а також дизельний двигун потужністю від 110 к.с. до 130 к.с.

Електрична модель отримала батарею на 50 кВтгод та можливість швидкісної зарядки потужністю до 100 кВт.

Нове втілення програми Citroën Advanced Comfort®

Нові C4 і ë-C4 – 100% ëlectric створені відповідно до програми Citroën Advanced Comfort®, що забезпечує сучасний всеосяжний комфорт для водія і всіх пасажирів.

Підвіска Progressive Hydraulic Cushions® і сидіння Advanced Comfort гарантують високий їздовий комфорт.

Комфорт в салоні досягається завдяки значному вільному простору, в тому числі кращому в класі простору в колінах, інтелектуальним рішенням для розміщення речей в салоні, а також унікальною висувною системою кріплення Smart Pad Support Citroën ™.

Душевний комфорт створюється за рахунок затишного і світлого салону з м’якими і приємними матеріалами і панорамним дахом з електроприводом.

Комфорт експлуатації забезпечується двадцятьма системами допомоги водієві, включаючи систему напівавтономного водіння 2-го рівня Highway Driver Assist і 6 технологіям зв’язку.

Ще більше комфорту в новому ë-C4 – 100% ëlectric досягається завдяки концепції ë-Comfort, яка забезпечує безшумність роботи, плавність руху, а також легкість і зручність управління.

Керувати режимами заряду та відслідковувати його статус можна за допомогою фірмового мобільного застосунку «My Citroën».

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version