Menu
in ,

Дешеві німецькі електромобілі e.Go почнуть виробляти в Мексиці

Стартап e.Go планує запустити серію невеликих бюджетних автомобілів для масового ринку.

Німецький стартап e.Go Mobile планує вийти на мексиканський ринок та відкрити власний завод у другій за величиною економіці Латинської Америки. Для здійснення цих планів німці заручилися підтримкою місцевої компанії Questum, «дочки» розташованого у Монтерреї промислового консорціуму Grupo Quimmco.

Як росказав у інтерв’ю Reuters голова правління e.GO Алі Везваі, стратегічне та технологічне партнерство з Questum дозволить компанії використовувати «давні зв’язки мексиканського бізнесу з ключовими промисловими групами» в країні. Зі свого боку мексиканська компанія бачить в e.GO можливість диверсифікувати свій бізнес й надалі зайняти своє місце «у секторі електронної мобільності та автомобілебудування».

Де саме буде побудований завод з виробництва доступних для широких мас електромобілів, не уточнюється. Більшість зарубіжних автомобільних заводів у Мексиці розташовані в центрі та на півночі країни, недалеко від кордону з США.

Стартап e.GO був заснований в 2015 році в Ахені, Німеччина, а в березні 2017 німці показали перший прототип чотиримісного мікромобіля e.GO Life з запасом ходу 140 км у циклі WLTP. У липні 2018 року стартап відкрив свій перший завод, але змушений був закрити його через пандемію.

Як вже повідомляв AUTOGEEK, ціни на електромобілі e.Go стартуватимуть від €15 900.

Як раніше повідомляв Autogeek, стартап Canoo почав прийом замовлень на свої електромобілі.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version