Menu
in

Чергові складності від Tesla: елекропікапи Cybertruck будуть доставляти власникам непофарбованими

Електропікапи Tesla Cybertruck будуть сходити з конвеєра непофарбованими.

Про це повідомив глава компанії Ілон Маск.

За його словам, саме кузов моделі з нержавіючої сталі є однією з її найбільш унікальних особливостей.

«Cybertruck побудований із зовнішнім корпусом, створеним для максимальної міцності та захисту пасажирів. Починаючи з майже непробивного екзоскелета, кожен компонент розроблений для чудової міцності та витривалості, від ультратвердої холоднокатаної нержавіючої сталі до бронескла Tesla» – йдеться в повідомленні.

За словами Маска, «Tesla Cybertruck може бути будь-якого кольору». Тобто, скоріше за все, електропікап на виробництві фарбувати не будуть.

Ще однією важливою деталлю є те, що нержавіючу сталь не можна фарбувати. Тому власникам автівок доведеться наносити на автомобіль спецільану плівку, яка, до слова, може мати будь який колір.

Чи буде Tesla пропонувати своїм клієнтам послугу з нанесення такої плівки – наразі невідомо. Тож цілком імовірно, що власникам Cybertruck доведеться звертатися до третіх сторін.

Таке рішення компанії можна розцінювати як посилання на відоме висловлювання Генрі Форда, який заявив, що «будь-який клієнт може пофарбувати автомобіль у будь-який колір, якщо цей автомобіль чорний».

Крім того, що Маск перед цим зазначив:

«Cybertruck може бути будь-якого кольору, за умови, що його не буде».

Як раніше повідомляв Autogeek, Tesla відмовилася від одномоторної версії електропікапа Cybertruck.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version