Menu
in

BMW представила смарт-окуляри для мотоциклістів

Компанія BMW представила окуляри SmartGlass ConnectedRide для мотоциклістів. Серед можливостей нової розробки – відображення даних про швидкість, увімкнену передачу та параметри роботи навігації.

Пристрій, представлений підрозділом BMW Motorrad, дозволяє на праву лінзу спроектувати інформацію про навігацію, швидкість, увімкнену передачу та інші важливі дані. Подібно до проекційного дисплея, який пропонується в чотириколісних транспортних засобах BMW, екран може надавати водіям важливу інформацію безпосередньо у полі їх зору.

Розташування інформації можна налаштувати так, щоб вона ідеально підходила кожному мотоциклісту, а окуляри можна підключити до смартфона та мотоцикла через Bluetooth. За допомогою програми BMW Motorrad Connected вони можуть показувати дані GPS тощо.

Оскільки розумні окуляри ConnectRide SmartGlass розроблені спеціально для водіїв мотоциклів, BMW пропонує їх у двох розмірах (середньому та великому), щоб вони відповідали різним особам, а також зручно “сиділи” в різних шоломах. Крім того, окуляри постачаються з двома наборами лінз для різних візорів шоломів.

Окуляри живляться від вбудованої літій-іонної батареї, яка може працювати до 10 годин і може заряджатися через USB-кабель. Вони розроблені для роботи при температурах в діапазоні від -10 до +50 градусів за Цельсієм. BMW оцінила нові окуляри в 690 євро.

Нагадаємо, раніше AUTOGEEK повідомляв про те, що в МЗС України нагадали BMW, чий Крим.

Подобається контент? Підтримай Autogeek на Patreon!
Exit mobile version